Leestafel, met Thomas van Aquino in brons
De “donkere” hoek met de lichtgevoelige reeksen

 

3 gedachten over “Private Library ~ Montfort (december 2012)

 1. Dag Danny,

  Het inrichten van een minstens zo mooie kamer zal je zeker gaan lukken. Wonen in Maastricht brengt je dichterbij mooie boekhandels als de Tribune en heeft dus ook voordelen.

  Groet,

  Henk van Noort

  1. Dag Henk,

   dank voor je optimisme. Ik denk ook wel dat er hoe dan ook een bevredigend resultaat uit komt. Zelfs al zou het op zijn Büchs moeten: kasten door het hele huis. En inderdaad: de Tribune en de Slegte (of wat daar van over is) dichtbij huis, dus qua aanvulling gaat dat ook goed komen. Het waren vooral enkele Twittervolgers die zich “zorgen” maakten (dan wel een kans leken te ruiken om te komen shoppen).

   Afgelopen jaar (2012) afschuwelijk veel boeken gekocht, ik durf niet te bekennen hoeveel of voor welk bedrag, maar gemiddeld meer dan 1 boek per dag! (deels doordat je bij een markt of kringloop wel vaker met een stapel de deur uitloopt) Het loopt de spuigaten uit, maar we gaan vrolijk verder. Zolang ik het netjes kan neerzetten en het huis niet dichtgroeit. Ik hou niet van stapels op de grond etc. en ben redelijk geordend.

   Dat 2013 ook weer een mooi boekjaar mag worden.

   Groeten,

   Danny Habets

 2. Het is en blijft een heerlijke ruimte. Denk nog altijd met genoegen terug aan ons middagje in jouw paradijs. Veel succes met de ver- en aankoop van jullie huis.
  Hartelijks
  Erwin

Reacties zijn gesloten.