Eind maart 2014 verhuisden we naar Maastricht, mijn geboorteplaats en Heimat. Of dat wel goed kwam met de Bibliotheca Habetsiana. Nou ja, dit is het resultaat zo’n 9 maanden later. Aardig bevallen.

3 gedachten over “Biblioteca nuova ~ Maastricht (2015)

  1. Echt een heel mooie bibliotheek: een genot om
    naar te kijken. Heb je een inventaris van al je boeken?

    1. Dank je voor het compliment. Ja, ik heb een gegevensbestand met alles wat ik heb.

      Mvg. Danny Habets

  2. Prachtige bibliotheek. Ik heb nu mijn boeken nog in de woonkamer staan, het kan net, maar de eerste boekenkast daarbuiten gaat zo aangeschaft worden. Ik ga op de eerste verdieping iets dergelijks maken, samen met mijn bescheiden verzameling Papoea-ethnografica. Bedankt voor de inspiratie 🙂

Reacties zijn gesloten.