In enkele dagen zijn de maatregelen tegen het oprukkende corona-virus in aantal en intensiteit toegenomen. Basisboodschap: vermijd elkaar zoveel mogelijk om de verspreiding zoveel mogelijk tegen te gaan en te vertragen. Verstandig ook dat de overheid besloten heeft de scholen te sluiten. Better safe than sorry.

Aangezien ik de afgelopen jaren heel ijverig boeken heb gehamsterd, voorzie ik dat ik nog wel even vooruit kan. Gelukkig ook dat ik mijn werk tijdelijk heel goed thuis kan doen en dat mijn werkgever daar in het verleden al de juiste faciliteiten voor heeft laten inrichten.

Daarom voor nu: de hartelijke groeten uit de ondergrondse thuiswerkbunker! Let goed op jezelf en op elkaar, respect voor de toppers in onderwijs, zorg en levensmiddelenbranche die ervoor zorgen dat de voorziening in essentiële levensbehoeften in stand blijft.

Alles sal regkom!